dinsdag 18 mei 2010

NoorderZlam compleet: Cissy Gress!

Alle namen voor de NoorderZlam, de inmiddels officiële NK-voorronde van Noord-Nederland, zijn bekend. Cissy Gress completeert het achttal dat op dinsdag 24 augustus een gooi doet naar de beker, de envelop en een plaats op het NK Slam.

Voor de volledigheid: de deelnemers zijn Justin Samgar, T. Martinus, Annegriet Wijchers, Sjaan Flikweert, Sacha Landkroon, Claudio Ritfeld, Renée Luth en Cissy Gress.

donderdag 13 mei 2010

Voorronde NK Slam op Noorderzon

Bijna alle deelnemers aan de NoorderZlam zijn bekend. Er is nog één plekje over. Op dinsdag 24 augustus strijden acht slammers om de beker, de envelop en een plaats op het NK Slam. Dit zijn Justin Samgar, T. Martinus, Annegriet Wijchers, Sjaan Flikweert, Sacha Landkroon, Claudio Ritfeld en Renée Luth.
Voor de slammer die kansen ziet: reageer snel!

maandag 10 mei 2010

KidsLiteraturia 2010

Het programma voor KidsLiteraturia is nu helemaal rond:

Matty de Vries, Tjibbe Veldkamp, Mariken Jongman, Linda de Haan, Harm de Jonge en Hieke van der Werff zullen tijdens Noorderzon ieder een drietal optredens voor kleine kinderen verzorgen.

Onder de grote wilg aan het water in het Noorderplantsoen zullen deze kinderboekenschrijvers/illustrators zondagmiddag 22 augustus en woensdagmiddag 25 augustus tussen 14.00 en 17.00 optreden voor kinderen van 4-9 jaar.